Nejnovější recenze ze sekce Chladící tašky a boxy
- Pěkná, uvnitř stříbrná, pevná.
Praktická, tak akorát.
Fitmark THE BOX large 17,5l
Přidáno: 15. dubna 2016
(naposledy upraveno 15. dubna 2016)
Zakoupeno v FitmarkBags.cz
- Kompletní sad pro stravování na cestách.
- nevím o žádném záporu
Dokonalá věc, plnící svůj účel na 100%.
- Taška je skladná, dost se do ní vejde, dobře se nosí na rameni i když táhnu těžší nákup.
Spokojenost.
- Lehká, s popruhem praktická
Výborná taška na všechno.
- Velká,praktická
Velká spokojenost
velmi dobré
- prostorná
doporučuji
Bravo Cristallo 14l
Přidáno: 27. srpna 2015
(naposledy upraveno 27. srpna 2015)
Zakoupeno v X Elements Czech
- Potřebovala jsem termobox na udržení chladných potravin v horkých dnech. Taška se mi líbila, a protože má i vhodný tvar a velikost na jednodenní výlety, objednala jsem si ji.
- Zatím jsem ji použila jen v létě a funguje skvěle.
Taška splnila má očekávání. Má dostatečný objem, výborný tvar vhodný do kufru malého automobilu, kvalitní provedení a je i sympatická na pohled. Vyzkoušela jsem ji prozatím jen pro udržení potravin v chladu a účel splnila. Jsem ráda, že ji mám, a těším se, že ji užiju i v zimě pro udržení potravin v teple. Nehledala jsem u konkurence, protože se mi taška hned zalíbila a i cena byla přiměřená. Dá se použít celoročně a určitě ji doporučuji ke koupi.
- Taška je skladná a perfektně drží teplotu.
Tašku používám také pri odmrazování mrazáku, pro tento účel je plně vyhovující.
tašku máme krátkou dobu, ještě ji nemáme dostatečně vyzkoušenou, ale je velmi hezká a elegantní a výdrž chladu je O.K.
spokojenost
- kvalita
Spokojenost
- Splnila očekávání, jsem spokojena.
Do tašky se mi akorát vejde jedna namražená chladící vložka /není součástí balení - nutno objednat zvlášť/, dvě půllitrové lahve s vodou a svačina, když jdu k vodě. Celá se pohodlně vejde do plážové tašky, takže jsem spokojená. Jídlo i pití mám celý den pěkně vychlazené a ne po hodině pobytu u vody uvařené jako dřív. K tomuto účelu perfektní.
- chladí přiměřeně
- vypadá jinak oproti obrázku
inzerujte dodávané zboží
Šikovná věcička
super
- DOCELA PROSTORNÁ TAŠKA za akční peníze tato značka SUPROVÁ!!
- škoda,že se musí extra dokupovat mrzící vložky .hodilo by se poutko k lepšímu uchycení,přeci jen,když se taška nacpe vším možným -na výlet,kdo by to chtěl celý den táhnout na rameni?nebo aspon poutka jako u batohu aby se dalo dát na záda a jdu..
vypadá designově,prostorná,opravdu se vejde toho hodně.není to s mrazící vložkou,takže za další peníz pořídit vložky.chybí ucho na přenášení či poutka co jsou u batohu.....nesla jsem v ní svačinu a večeři pro celou rodinu a byla jsem opravdu ráda,že tašku přes rameno netáhnu daleko,představa-výlet po celý den....spíše se hodí do auta
Super
Super
- kvalita, design, zpracování
doporučuji k nákupu tento produk
Zobrazuji 361 - 380 ze 405 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21 Další »